Publicitat
Publicitat

Darrers preparatius per al Carnaval a l'Escala

La Gran Rua de Carnaval de l'Escala es celebrarà el diumenge 11 de febrer i a hores d'ara, la quinzena de colles que hi participen treballen a contrarellotge per enllestir els darrers retocs tant a les carrosses com a les disfresses. Aquest dijous al vespre, com ja és tradició a la localitat, han rebut la visita de representants municipals.

Falta poc més d'una setmana perquè les carrosses tornin a desfilar pels carrers de l'Escala amb motiu de la Gran Rua de Carnaval. L'acte, que està programat pel diumenge 11 de febrer a partir de les onze del migdia, comptarà enguany amb la participació de quinze colles. A hores d'ara, les formacions locals estan ultimant els preparatius, tant a les seves carrosses com a les disfresses, i treballen a ple rendiment cada vespre per cenyir-se al calendari.  Alguns s'hi dediquen des del novembre, mentre que altres han esperat les últimes setmanes per posar-s'hi i el temps se'ls tira a sobre.

En una nau municipal, ubicada a la zona industrial de l'Escala, es reuneixen la totalitat de les colles del poble, a excepció de Batuscala i El Pòsit, que compten amb locals particulars. Aquí, els costurers i els carrossaires treballen plegats i després de tants anys exercint de voluntaris, s'han forjat llaços de gran amistat. Aquest dijous al vespre han rebut la tradicional visita de l'alcalde Josep Bofill, acompanyat de la regidora de joventut i festes, Cristina Viegas. Han compartit inquietuds, i una copa de cava en agraïment per les hores i feina que dediquen al Carnaval.

El Carnaval a l'Escala es celebrarà del 10 al 12 de febrer. L'acte central de la festivitat com és la rua de carrosses i comparses es podrà seguir en directe per Canal 10 Empordà des de les 12 i fins a les dues del migdia de diumenge.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar