Publicitat
Publicitat

L'autobús de la Generación D desembarca a l'Escala

l'Autobús de la generació D ja ha arribat a l'Escala i s'hi estarà fins el 5 de Febrer. El vehicle és la cara itinerant d'una iniciativa estatal per a la millora de les competències digitals de la població. En aquests tres dies, diferents grups organitzats de l'oficina +60 en faran una visita. 

L'Autobús de la generación D ha aparcat avui a la Plaça de l'Univers de l'Escala en el seu camí tot voltant diferents pobles i ciutats de la província de Girona. Aquest vehicle, que va començar a fer carretera el març de 2023 i ha recorregut tot Espanya, arriba al seu pas per terres gironines al final del seu recorregut com a centre mòbil per educar en les noves tecnologies, tan a grans com a petits. 

El projecte de Generación D es impulsat per el Govern Central amb la col·laboració de rtve i amb l'ajut dels fons europeus Nex Generation. Un dels seus objectius cabdals és treballar per reduir la bretxa digital entre la generació d'edat més avançada i els joves i ho fa a través de xerrades, tallers i jocs. 

A l'Escala hi passaran grups vinguts de l'oficina +60,que podran escoltar xerrades sobre ciber-seguretat, al mateix temps que descobriran totes les activitats interactives que ofereix aquest servei itinerant.  En les sessions programades per avui divendres s'hi han apuntat més d'una vintena de persones. 

L'autobús romandrà a La Plaça de l'Univers els dies 2,3 i 5 de Febrer, en horari de 10 a 13:30 i de 16 a 19:30h els dos primers dies, mentre que dilluns dia 5 només en horari de matí. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar