Publicitat
Publicitat

Les obres al CAP fan traslladar els serveis de Salut Comunitària al Viver d'Empreses

Les obres d'amplicació del CAp de l'Escala obliguen a traslladar alguns serveis. El de Salut Comunitària s'ofereix des del Viver d'Empreses, cedit per l'ajuntament. L'atenció directe al pacient es seguirà donant al CAP. Les obres duraran com a mínim un any.

Des de finals de desembre l'empresa responsable de l'ampliació del CAP de l'Escala està fent les primeres actuacions, entre les quals, per exemple, la preparació de cablejats.El nou edifici es construeix just al costat de l'actual, dos espais que es comunicaran per unes passeres, tant a la primera com a la segona planta.L'actuació a l'edifici actual fa que s'hagin de modificar alguns del serveis.El primer ha estat el trasllat dels professionals de Salut Comunitària a un dels despatxos del Viver d'Empreses, al carrer Nantré, a Riells, que ha cedit l'ajuntament.Tot i aquest trasllat es farà el possible per tal que l'atenció directe als pacients es faci al CAP.

Les obres estan tot just als inicis i a simple vista no es veu cap canvi.Es preveu que com a mínim durin un any.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar