Publicitat
Publicitat

Aquesta setmana la cosa va d'espies

Espies a la pantalla gran i també a la petita, aquesta setmana s'estrena la cinta 'Argylle' una superproducció amb un gran repartiment. A les plataformes hi arriba 'Señor y señora Smith' amb versió sèrie.

El director Matthew Vaughn, conegut per ser la ment de la coneguda saga Kingsman torna amb una divertida i desacomplexada pel·lícula d'espies: Argylle. Un film amb un gran repartiment format entre d'altres per Bryce Dallas Howard, Henry Cavill, Sam Rockwell, Dua Lipa o Samuel L. Jackson. Elly Conway ha guanyat fama i fortuna gràcies a les seves novel·les d'espionatge. Imagina mons apassionants, però la seva vida és solitària i poc aventurera. Tot i que això està a punt de canviar, perquè una misteriosa organitzacióla busca per formar part del seu equip, resulta que les seves històries protagonitzades per l'agent Argylle s'assemblen massa a les activitats i moviments reals d'un grup d'espies.

'Sala de profesores' és la candidata alemanya a l'Oscar a millor pel·lícula internacional, una de les rivals destacades de 'La sociedad de la nieve'. Un film que analitza les llums i les ombres del sistema educatiu amb poc més de 90 minuts. Després d'un robatori a l'institut, la nova professora de matemàtiques vol descobrir qui ha estat, tot i que tothom assenyala a un alumne. Una dona que toparà amb un sistema i uns pares que no donen gaire marge.

Torna Mads Mikkelsen amb nova pel·lícula: La tierra prometida. Film danès on s'explica la vida del capità Ludvig von Kahlen un personatge històric de qui es van novel·lar les seves fites amb certes llicències creatives. Aquí veurem els enfrontaments entre aquest home que aspira a crear una colònia en nom del rei i el despietat governant de la zona.

I pels amants del terror s'estrena 'Vermin: La plaga', un film no apte per persones aprensives o aquells que no suporten les aranyes. Un jove apassionat pels insectes compra una aranya particular, sense saber que l'animal és autòcton del desert d'Àfrica i és extremadament verinos. El film començarà quan l'insecte s'escapa, reproduint-se a gran velocitat i generant el caos per tot l'edifici.

Poques són les persones que aquestes alçades no han vist 'La sociedad de la nieve' el film de Bayona on s'explica la història dels supervivents de l'accident als Andes l'any 1972 , aquesta setmana Torroella ofereix la possibilitat de gaudir d'ella amb pantalla gran.

Les plataformes estrenen poca cosa aquesta setmana, de totes elles destaca l'arribada a Prime Video de 'Mr. & Mrs. Smith' l'adaptació a sèrie del film que el 2005 van protagonitzar Angelina Jolie i Brad Pitt. I veurem el mateix, però amb més humor negre, dos agents convertits en parella de fet per l'agència que els encarrega missions per tot el món. El problema és que aquest matrimoni no es pot divorciar i no viuen precisament una bonica lluna de mel.

I pels més menuts de la casa, Netflix estrena doblada al català 'Orió i la foscor' on un jove que té por de tot aprendrà a superar els seus temors amb l'ajuda de la foscor, un personatge amb una aparença terrible però amb un cor enorme.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar