Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala vol donar la sorpresa a Tona

El FC l'Escala jugarà el segon partit de la segona volta a Tona després d'haver encadenat dues victòries consecutives. Els d'Aday Benítez volen donar la campanada a Osona. Pel que fa a tennis taula, l'equip rep la visita de l'Alacant, un equip que ocupa la novena posició. I qui també jugarà a casa serà els equips de bàsquet.

El FC l’Escala afronta el primer desplaçament de la segona volta a Tona. El partit és diumenge a tres quarts de dotze. No podrà jugar el sancionat Josu Currais. Atenció que hi ha sis jugadors amb quatre targetes grogues: Aparicio, Pime, Rami, Amoedo, Peter i Grifell. Els escalencs són onzens amb 22 punts i els osonencs són tercers amb 31. 

El segon equip juga diumenge a les 4 a Verges. Serà el primer partit fora de casa dels de Marquet i Dani Sevillano. Els escalencs són líders amb 38 i els del Baix Empordà són quarts amb 33. 

En tennis taula, el CER l’Escala juga el segon partit a casa de la segona volta. Demà a les 5, l’equip rep la visita de l'Alacant, novè classificat. Els escalencs arriben a la cita havent guanyat a Irún. 

En bàsquet, els sèniors tornen a jugar demà dissabte a casa després de les dues derrotes. El sènior femení de Toni Espinosa a les 5 reben la visita del Claret i el sènior masculí de Sergi Jambert, a tres quarts de set, s’enfrontarà contra el Banyoles. 

En atletisme, Estel Pons serà diumenge a Antequera, Màlaga, al campionat d’Espanya sub-23 de llançament de pes. Arriba a la cita havent-se proclamat campiona de Catalunya sub-23 i amb el mateix registre va proclamar-se com a subcampiona absoluta de Catalunya.

La seva marca personal és d'11,83 metres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar