Publicitat
Publicitat

Es convoca la segona Fira de l'ocupació

El proper 20 de febrer es celebrarà la segona edició de la Fira de l'Ocupació de l'Escala. L'objectiu és ampliar les ofertes de treball a tots els sectors, tant per feines de temporada com per tot l'any.

Les àrees d'Educació, Ocupació i Promoció Econòmica i Turística de l'Ajuntament de l'Escala organitzen el proper 20 de febrer la segona edició de la Fira d'Ocupació, un espai que pretén posar en contacte les empreses i les persones que estan buscant un lloc de treball.L'any passat es van presentar més de 200 ofertes de treball. 

la novetat de la segona edició és que es faran tres activitats prèvies per preparar els participants de cara a les entrevistes.El 7 de febrer es mostrarà la manera de fer un currículum al Club de la feina del Punt Òmnia.A mateix Punt Òmnia, el 14 i 16 de febrer, de dos quarts de quatre a dos quarts de vuit de la tarda, s'ajudarà a actualitzar els currículums en contingut i estètica , i el mateix 20 de febrer abans de l'entrevista, Creu Roja farà una sessió sobre com afrontar amb èxit una entrevista ràpida.

Les empreses que es vulguin inscriure a la Fira d'Ocupació  ho poden fer al mail turisme@lescala.cat.Les persones que busquen feina només cal que s'acostin a la Sala Polivalent.

Un dels objectius de la fira d'enguany és ampliar el nombre de sectors que hi participen.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar