Publicitat
Publicitat

El repte més majúscul del segon equip del FC l'Escala

El segon equip del FC l'Escala ha començat la segona volta essent conscient que igualar els registres de la primera serà complicat. L'equip de Marquet i Dani Sevillano sumaven 35 punts dels 48 possibles. L'objectiu que s'ha proposat és encaixar més gols en contra i seguir essent una de les plantilles més golejadores.

El segon equip del FC l'Escala continua essent el líder destacat del grup 2 de la Quarta Catalana. Els de Marquet i Dani Sevillano van tancar una primera volta de somni, onze victòries, dos empats i dues derrotes. El que és el mateix sumant 35 punts dels 48 possibles. 

Serà complicat doncs igualar aquests registres al segon tram del curs. De moment, la primera jornada de la segona volta ha acabat amb victòria per 4 a 0 contra el Fortià.

Els tres màxims golejadors escalencs són Robert Fernández amb 11 gols, Martí Montsuñer amb 8 i Sergi Ramírez amb 6. Tot i ser l'equip menys golejat amb disset dianes, per sobre de Camallera i Verges que en porten divuit, a excepció d'aquesta jornada contra el Fortià, els darrers quatre partits el conjunt escalenc havia encaixat dos gols en un mateix enfrontament.

Falten catorze partits de lliga i l'equip és líder amb 38 punts. Els rivals directes són el Vilamalla amb 36, el Camallera amb 34 i el Verges amb 33, precisament el pròxim rival.

El partit és diumenge a les 4.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar