Publicitat
Publicitat

Any nou, hàbits nous. Una xerrada per aprendre a menjar bé.

L'oficina +60 de l'Escala i l'Àrea Bàsica de Salut han impulsat una xerrada de la nutricionista Cristina Aguilera per millorar els hàbits de la nostra dieta. Un seguit de consells per desmentir les dietes miracle, encarar amb millor salut el nou any i aprendre a menjar millor

Any nou, vida nova i dieta nova.  Això és el que la nutricionista Cristina Aguilera ha volgut tractat a la xerrada impartida al Casal del Jubilat de l'Escala i que organitzava l'Oficina +60  i l'ABS de l'Escala. 

L'inici d'un nou any fa  que també ens haguem de plantejar hàbits més saludables, sobretot aquells relacionats amb el que mengem. Si ens cuidem a taula això ens farà tenir millor salut i millorar en la nostre activitat diària. 

Encara que la xerrada s'adreçava al públic de +60, els consells i hàbits que ha transmès la nutricionista de l'ABS de l'Escala, són igualment vàlids per tothom. Si bé es cert, que amb l'edat hem de tenir encara més cura del que mengem i estar ben atents als senyals fisiològics del nostre cos. 

Cristina Aguilera ha volgut també desmitificar les dietes miracle, que tant volten per les xarxes socials i altres mitjans de comunicació. Dieta equilibrada, reducció de quantitats i productes de proximitat, una tripleta de consells que són bàsics per a regular bé el nostre cos. 

Al final de la xerrada s'ha fet arribar als assistents un tríptic amb tots aquells consells, editat des de la conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar