Publicitat
Publicitat

Portes obertes a l'institut

Els centres educatius de l'Escala comencen a preparar el curs vinent. El primer pas, dissabte, amb jornada de portes obertes a l'Institut El Pedró. Destinada a les famílies d'alumnes que el curs 2024/25 entraran de nou a l'institut. Els centres de primària les faran entre finals de febrer i primers de març.

Ha sortit el calendari de tràmits de preinscripcions per al curs escolar vinent, el 2024/25 per als centres educatius públics de l'Escala. I el primer pas és el de les visites guiades a l'Institut El Pedró, programades per dissabte vinent, 3 de març al matí.

Qui en vulgui saber més abans d'anar a la visita guiada, trobarà més informació al web www.elpedro.cat o bé trucant directament a l'institut.Ara bé, el tràmit de la preinscripció per a l'educació secundària obligatòria no tindrà lloc fins el mes de març, del 8 al 20. 

En el cas de l'Escola Empúries, la xerrada i visita, en una mateixa sessió, estan programades en diferents hores entre el dissabte 2 i el dimarts 5 de març. I a l'escola Esculapi estan programades pel dimarts 27 i dimecres 28 de febrer. I a l'escola Bressol, encara més enllà, el dissabte 20 d'abril. D'unes i altres, us en recordarem les dates quan hi siguem més a prop. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar