Publicitat
Publicitat

Els escalencs decidiran el futur de la rotonda de La Platja

l'Ajuntament de l'Escala ha iniciat una enquesta pública al seu web perquè els escalencs i escalenques puguin dedicdir quin element ha d'ocupar el centre del giratori de La Platja. L'Enquesta estarà oberta fins el proper 18 de febrer, i s'hi podrà votar una de les tres opcions que proposa el consistori. 

Des d'avui mateix i fins el proper 18 de febrer, els escalencs poden decidir, mitjançant una enquesta on-line, quin element prefereixen per situar al centre del giratori de la Plaja. És un espai que des de que l'antic Bella-ombra va emmalaltir, ha quedat buit  de vegetació, però a la vegada ple de propostes de futur. Ara l'Ajuntament ha decidit posar bona part d'aquestes propostes a votació popular. 

  

Qui vulgui exercir el vot ho pot fer des de la plana web municipal, www.lescala.cat. Allà se'l redireccionarà a un formulari web molt senzill i directe, on hi apareixen les 3 opcions de l'enquesta. Per garantir la qualitat de l'enquesta només es permetrà votar un cop per persona i només una de les 3 opcions plantejades. l'Enquesta es tancarà el 18 de febrer i serà aleshores quan l'Ajuntament haurà de valorar el resultat i a partir d'aquí acabar de definir l'espai.

Tres opcions possibles per acabar de completar un espai públic que ha estat punt de trobada  i conversa des del moment que es va innagurar el nou entorn marítim de la Platja.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar