Publicitat
Publicitat

La Cursa de la Dona aplega més de 1.200 inscrits

Més de 1.200 participants i de 8.700€ recollits a favor de la Síndrome d'Angelman. Són les xifres que ens deixa una nova edició multitudinària de la Cursa de la Dona de l'Escala

A les 9h del matí es donava la sortida de la setena edició de la Cursa de la Dona de l'Escala, una edició que  ha superat els 1.200 inscrits entre els participants i qui ha volgut fer algun donatiu sense calçar-se les esportives, una xifra que no s'aconseguia des d'abans de la pendèmia. La Cursa de la Dona de l'Escala ha recollit fins ara  8.760 euros, uns diners que serviran per la investigació de la síndrome d’Angelman i que s'acabaran d'arrodonir els propers dies fins que es presenti la xifra oficial recaptada.

Precisament la mare de la Queralt, la nena de tretze anys que pateix aquesta síndrome, va ser que va recollir el xec provisional dalt l'escenari, un cop acabada la cursa.

Les patinadores del Club Patinatge Artístic van fer una exhibició just abans de l'inici de la cursa, uns instants previs on el ritme el va posar la Tramuntakada. fent el passadís a la sortida. Tampoc va faltar a la cita la Maximeta, que va completar tot el recorregut de la cursa. Per carregar forces, no van faltar una tassa de xocolata i pomes. Tampoc van faltar els sortejos de regals que van oferir les botigues del municipi ni tampoc el quatre del pintor Karlos Mayet valorat en mil euros.

El punt de sortida i arribada va ser la Platja de les Barques. El recorregut, de 5km, passava per carrers del casc antic i va arribar fins a Empúries on s'habilitava una part de recorregut dins del mateix recinte arqueològic. Els carrers del nucli antic de l'Escala i el passeig d'Empúries es va tenyir de blanc, el color triat enguany per la samarreta de la Cursa, un disseny de la Íngrid Gómez, mare de la Queralt. 

 Ara només manca, que en les properes setmanes sapiguèm ja la xifra final del comptador solidari, punt i final a un esdeveniment molt assenyalat en el calendari esportiu i social del poble.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar