Publicitat
Publicitat

Sense por a parlar de diners

L'estalvi i perdre la por a parlar de diners  ha estat el tema de la primera de les xerrades organitzades per Albert Quintana. S'ha fet al CER amb mitja dotzena d'assistents que han volgut parlar d'estalvi, molts de cares a la jubilació.

L'actor Albert Quintana, a partir d'una experiència pròpia, va descobrir que estalviar és molt més que reservar uns diners cada mes. A partir d'aquí va anar explorant i analitzant estudis ja fets sobre el tema, fins al punt que va creure necessari possar-ho sobre la taula i compartir-ho.És el que va fer aquest cap de setmana amb un grup de persones, la majoria gent gran.I és que creu que ens hem de treure la por a parlar de diners.Prepara una nova xerrada, aquesta vegada per parlar de què fer amb els diners que anem guardant, per exemple de cara a la jubilació.

Tot i ser un grup petit de participants, Quintana es mostra satisfet tot explicant que es tracta de començar a incentiva a parlar de diners tot compartint experiències.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar