Publicitat
Publicitat

S'estrena una de les favorites dels Oscars

'Pobres Criaturas', amb 11 nominacions, és la nova gran favorita dels Oscars 2024 i s'estrena aquesta setmana a totes les sales. Torroella estrena 'Anatomía de una caída' guanyadora del Globus d'or a film internaciona. A les plataformes un duel a quatre mans 'Griselda', 'Los amos del aire', 'Zorro' i 'Expatriadas'.

Setmana de moltes novetats a les sales de cinema, de totes elles són quatre les que arribaran als cinemes de proximitat. Entre elles 'Pobres Criaturas' una de les grans favorites a la pròxima entrega dels Oscars 2024. El més nou del director Yorgos Lanthimos , una obra provocadora, insòlita i creativa per paltejar una relectura del mite de Frankenstein. Tant la cinta com Emma Stone han passat per sobre de Barbie i Margot Robbie i ha aconseguit 11 nominacions per als Oscars 2024.

L'opció més comercial serà 'Los tres mosqueteros: Milady' segona entrega d'aquesta producció dedicada als mosqueters on ara la protagonista serà Eva Green. Els herois es veuen atrapats en un foc creuat en què tenen més a perdre que guanyar. Mentrestant, Milady es torna la clau d'una conspiració que posa en perill el futur de França i, de retruc, dels seus aliats.

Jenna Ortega i Martin Freeman, seran alumna i professor.... almenys al principi del drama psicològic 'Miller's Girl' on entra en joc la pregunta d'on són els límits entre un professor i la seva alumna.

I amb doblatge al català i pels més menuts de la casa s'estrena 'Patrick' les magnífiques aventures d'una papallona amb una única ala. Un jove que s'ha d'enfrontar a la seva singularitat per ajudar els altres i superar les adversitats. 

Torrella estrena 'Anatomía de una caida' la flamant guanyadora del Globus d'or a millor film de parla no anglesa, que curiosament no s'enfrontarà a l'Oscar amb 'La sociedad de la nieve' perquè França va presentar a l'acadèmia 'A fuego lento' tot i tenir a les seves mans una clara guanyadora. Tot i això, la jugada els ha sortit molt bé, ja que el film té 5 nominacions de primera categoria: millor pel·lícula, millor direcció, actriu, guió i muntatge. Un film que mostra elssecrets d'un matrimoni on res és el que sembla.

I aquesta setmana a les plataformes tenim un duel a quatre bandes. Una de les més promocionades és 'Griselda' a Netflix, biopic de la narcotraficant Griselda Blanco a qui dona vida una irreconeixible Sofia Vergara que també és la seva productora. Prime Video porta drama amb la minisèrie 'Expatriadas' amb Nicole Kidman i Hong Kong de reclam principal. Un drama per reflexionar sobre el dol i també entre la fina línia entre el victimisme i la culpabilitat. Appel estrena per fi la minisèrie 'Los amos del aire' nou treball produït pel duo Steven Spielberg i Tom Hanks. Una producció fina, amb rigor, moments de pell de gallina i amb un molt bon repartiment. Tot per seguir a un escamot que durant la Segona Guerra Mundial van arriscar les seves vides entrant a l'espai aeri alemany.I la que també forma part d'aquest batalla d'audiències, però amb una lliga molt inferior és la nova adaptació del Zorro. Sèrie disponible a Prime Video i amb Miguel Bernardeau convertit en el mític heroi de l'antifaç negre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar