Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala comença la segona volta a casa contra el Reus

El FC l'Escala enceta la segona volta aquest diumenge a dos quarts d'una reben la visita del Reus, que com els escalencs militava el curs passat a la Primera Catalana. En tennis taula, el CER l'Escala juga avui a Irún i en bàsquet, els dos equips juguen fora. El femení a la pista de l'Ateneu Montserrat i el masculí a la pista del Porqueres.

La jornada esportiva comença avui divendres amb el desplaçament del CTT CER l'Escala a la pista de l'Irún Lekea Enea. El partit està programat a dos quarts de set de la tarda. En el partit de la primera volta, els escalencs van guanyar 4 a 0. Els anxovers són sisens amb deu punts mentre que els rivals són quarts amb setze.

El FC l'Escala obre diumenge a les dotze del migdia la segona volta a casa contra el Reus. L'objectiu és millorar el resultat de la primera volta i és que el debut a la nova categoria va ser accidentat, derrota per 4 a 0. Els escalencs són catorzens amb dinou punts, els reusencs quarts amb vint-i-set. Aitor Serrano Francesc Xavier són els màxims golejadors dels tarragonins amb tres gols.

En bàsquet, el sènior femení inicia la segona volta a la pista de l'Ateneu Montserrat diumenge a tres quarts d'onze mentre que el sènior masculí ho farà visitant la pista del Porqueres. 

I informar-vos també que diumenge se celebra la setena edició de la Cursa de la Dona. El tret de sortida serà a les deu i el recorregut serà similar al dels altres anys. A les dotze del migdia s'entregarà el xec.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar