Publicitat
Publicitat

Llum verda d'hisenda per comprar La Palmera

L’Ajuntament ha accedit avui per primer cop a l’interior de la finca de l’antic restaurant La Palmera, després que Hisenda hagi resolt l’adjudicació de la subhasta. Ara s'inicia el compte enrere per l'enderroc i d'adequació de l'espai pel futur aparcament provisional.

Amb el vist-i-plau d'hisenda acabat de concedir, L'Ajuntament de l'Escala ha pogut entrar per primer cop dins el local de l'antic restaurant de La Palmera, situat al Carrer La Torre de l'Escala. El ple de l'Ajuntament de finals d'octubre de 2023 va aprovar la compra d'aquest mític local escalenc de 510m2 per un preu final de 450.000€ 

L'antic restaurant de La Palmera havia estat un dels locals de més èxit ens els anys 70, 80 i 90. Testimoni d'una Escala en plena ebullició turística i que a partir de finals del segle XX vanar perdent embranzida, fins al seu tancament. El local, abandonat des de fa temps, havia estat motiu de queixes per manca de salubritat, un panorama interior atrapat en el temps, que avui han pogut veure de primera mà tant l'alcalde, regidors i el secretari municipal. 

 

Un cop adjudicada la compra i feta aquesta primera inspecció de l'interior, ara comença el procés que conduirà a l'enderroc i l'habilitació d'un espai d'aparcament provisional. 

El local de La Palmera està llest per passar a la història i esdevenir un nou espai públic destinat a l'ús ciutadà, tant pels escalencs com pels seus visitants. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar