Publicitat
Publicitat

El sènior femení de bàsquet aspira a l'ascens; el masculí salvar-se

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala està mostrant una gran imatge durant aquest primer tram del curs. Les de Toni Espinosa han aconseguit regularitat i són un dels equips a tenir en compte. L'objectiu que s'han proposat és no perdre cap partit més. Pel que fa al masculí ha començat el curs amb mal peu.

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala ha tancat la primera volta a la segona posició de la Segona Catalana gràcies a les onze victòries en els dotze primers partits. L'única derrota va ser a la jornada 3 a casa contra el Blanes. El resultat va ser de 50 a 54. Les blavetes encara no han jugat tots els partits del primer tram, ja que les de Toni Espinosa encara han de recuperar el duel contra el Vilablareix, el líder invicte de la categoria, el pròxim divendres 1 de març a les nou de la nit. 

Neus Bermejo ha estat la màxima anotadora en els tretze primers partits amb un total de 164 punts. La segona ha estat Laida Martínez amb 158 i la tercera Júlia Espinosa amb 150. En quart lloc, Sibil·la Leal amb 111. Les victòries més còmodes han estat contra l'Ateneu Montserrat, el Diagonal Mar i el Martinenc; les més patides contra el Claret, Masnou i i Sant Andreu de Llavaneres.

I el sènior masculí ha guanyat dos dels dotze partits disputats, un a la pista del Fontcoberta per 68 a 74 i l'altre a casa contra el Salt per 66 a 49. Els de Sergi Jambert han de recuperar un partit contra la Unió Maristes Girona, un duel que està programat per l'1 de maig a les 12 del migdia.

Els màxims anotadors de la primera volta han estat Joan Mitjanas, Roger Botargues i Edgar Punsola. Mitjanas amb 164 punts, Botargues amb 101 i Punsola amb 94. Després ja vindrien Lluc Bosch amb 68, Arnau Costey amb 54 i Adrià Usan amb 51.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar