Publicitat
Publicitat

Les estrenes aprofiten el pont

La cartellera es renova aquesta setmana amb la cinta de terror 'La partitura'. També s'estrena 'Robot Dreams'i Timothée Chalamet és 'Wonka'. Torroella es vesteix de gala amb 'Vidas Pasadas' i 'Napoleó'. Les plataformes ens porten a Julia Roberts i molta tensió sexual amb el més nou del protagonista d'Outlander.

Les sales de cinema aprofiten el pont per avançar les seves novetats, entre elles hi trobarem 'La partitura' l'última sorpresa de terror d'aquest any i la cinta pòstum de l'actor Julian Sands. La tradicional i infantil història del 'Flautista d'Hamelín' es converteix en una terrorífica versió protagonitzada per una compositora que té l'encàrrec de finalitzar la partitura del seu difunt mentor.

L'elogiada 'Robot Dreams' arriba a totes les sales. Una exquisida faula d'animació sobre l'amistat, l'amor i les ruptures, a partir de la insòlita relació que neix entre un gos i un robot en una Nova York habitada per animals.

I també descobrirem com Willy es va convertir en Wonka. S'estrena el film que té tots els números de ser la pel·lícula d'aquest Nadal. Thimotée Chalamet encarna al protagonista on s'explicarà la història de com el millor inventor, mag i xocolater del món és va convertir en l'estimat Willy Wonka.

A Torroella i desembarca un dels films revelació de l'any 'Vidas pasadas', l'argument pot fer pensar que ens trobem davant d'una posada al dia de "Antes del atardecer" o bé d'una comèdia romàntica independent. Doncs ni una cosa ni l'altra: és una emocionant i hipnòtica faula sobre les relacions humanes que cal veure.

I polèmica a part, Torroella estrena també 'Napoleó'. El veterà Ridley Scott signa aquesta superproducció protagonitzada per Joaquin Phoenix on ofereix una visió històrica molt personal i amb certes llicències del mític militar francès, des de les seus orígens fins a la seva ascensió a emperador allunyat de la realitat.

I si no volem sortir de casa, a les plataformes destaquen tres opcions. Una d'elles és la minisèrie de Movistar+ 'La pareja de al lado', Sam Heughan puja una vegada més la tensió sexual a la pantalla petita amb el thriller eròtic on una jove parella es fan amics dels seus nous veïns, una relació cada vegada més estreta amb conseqüències perilloses.

I no deixem les relacions i ni les tensions, ja que Netflix estrena la sèrie juvenil 'Mi vida con los chicos Walter' on una noia de ciutat es trasllada a un petit poble rural on viuen dos germans que s'enamoraran d'ella.

I també a la casa de la N vermella hi trobarem el film 'Dejar el mundo atrás' un thriller amb Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke i Kevin Bacon de protagonistes. Unes vacances màgiques es converteixen aviat en un autèntic malson quan un ciberatac mundial esclata i el món entra en pànic sense comunicació i on falla absolutament tota la tecnologia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar