Publicitat
Publicitat

Les Muses Arts prenen l'Escala aquest cap de setmana

Un total de 71 artistes convertiran l'Escala en una vila tocada per l'art contemporani amb la segona edició de Les Muses Arts, una trobada amb voluntat de posar en valor la feina dels artistes locals i de proximitat. De divendres a diumenge, amb 13 tallers oberts i 14 espais expositius públics i privats.

Les Muses Arts és un autèntic itinerari artístic que obre al públic espais habitualment tancats com ara estudis i tallers dels artistes, però que també ofereix als artistes que no tenen taller propi espais públics i privats on poder mostrar la seva obra, com són museus i sales d'exposicions municipals o comerços locals. L'Escala es convertirà, de divendres a diumenge en una vila literalment presa per l'art contemporani. De fet, ja avui s'han intensificat els treballs per tenir les exposicions a punt. Un exemple n'és l'exposició "Fem del plàstic una obra d'art", una mostra col·lectiva del projecte d'Aigua acabada de Fer, que ja aquest matí s'estava muntant.

La d'enguany és la segona edició de Les Muses que, dels 40 artistes de l'any passat, passa enguany a 71.

Les Muses és oberta a tothom. La seva directora insisteix que tothom està convidat a participar-hi amb la certesa que els perfils més diversos de gent hi trobaran un racó o altre adient als seus gustos.

La ruta estarà oberta de divendres a diumenge, si bé ja dijous s'ha convocat un acte a mode d'inauguració.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar