El CER l'Escala més a prop d'Europa i més lluny del descens (4-0)

El Club Tennis Taula CER l'Escala aconsegueix la tercera victòria del curs a casa contra el San Sebastian de los Reyes. Amb aquest triomf, l'equip està a un punt de les places europees. Ha estat un cap de setmana marcat també pel pàdel, tennis i per la gimnàstica rítmica.

El CTT CER l'Escala s'ha retrobat amb la victòria un mes i mig després a casa contra el San Sebastian de los Reyes de Madrid. Els escalencs s'han desfet d'un clar rival directe amb pràcticament dues hores. El resultat: 4 a 0.

El polonès Arthur Thomas Grela feia dos punts. Primer superava per 3 a 1 a Roberto de las Heras amb els resultats d'11 a 7, 11 a 2, 7 a 11 i 12 a 12 i després, en el quart duel, s'imposava a Jorge Moises Campos també per 3 a 1 amb uns marcadors de 9 a 11, 11 a 9, 11 a 8 i 11 a 6.

També sumaven el taiwanès Chih-Wei Yeh i el jugador de casa Iker González. Iker guanyava el seu sisè punt del curs contra Jorge Moises Campos per 3 a 1 amb els resultats d'11 a 9, 9 a 11, 11 a 7 i 11 a 5. I Yeh, el segon millor jugador de la lliga, anotava el set de set contra Tsz Tsun Sang. Es desfeia per 3 a 0. Els resultats: 11 a 7, 11 a 8 i 11 a 7. El millor palista de la lliga és a Olot, Yaroslav Zhmudenko. 12 de 12.

Aquest ha estat l'últim partit de l'any a casa. Ha estat escenari de lliga, però també de competició europea. El darrer partit de l'equip de 2023 serà el pròxim divendres 15 de desembre a la pista del Cajasur Priego de Còrdova.

En tennis, derrota dolorosa de l'equip +30 del Club Tennis i Pàdel l'Escala a Platja d'Aro per 3 a 2. Amb un 2 a 2 al marcador, l'equip perdia el quart partit individual al super Tie-Break.

En pàdel, l’equip masculí ha caigut eliminat dels quarts de final de la fase final de la Copa Catalana Absoluta que s’han disputat a Sabadell. Els escalencs van perdre 0 a 3 contra el Serramar. Les parelles formes per Agustí Garcia i Aleix Masjoan; Javi Gálvez i Toni Casas; i Dani Garcia i Marc Cervantes no van poder imposar-se als seus rivals.

En rítmica, l'Escala ha participat amb el conjunt aleví a la Copa nivell IV, al campionat de Catalunya de conjunts de Blanes. El conjunt de pilotes, quarta posició i el de mans lliures, la setena. Aquest cap de setmana culminen les competicions de conjunt participant al trofeu de Figueres.

I en patinatge, el Club Patinatge Artístic de l'Escala ha organitzat una xerrada sobre la salut sexual i reproductiva, la causa que defensarà la Marató de TV3 aquest any. La ponent va ser la farmacèutica Glòria Devesa i la sessió es va impartir a la sala polivalent.