Publicitat
Publicitat

Conxi Galindo serà la nova presidenta de la Llar del Jubilat

Ramon Ministral cedirà la presidència de la Llar del Jubilat a Conxi Galindo. Una decisió que han avalat els socis aquest dissabte en una assemblea extraordinària. El transpàs s'efectuarà al gener i implicarà la renovació del conjunt de la junta.

La candidatura de Conxi Galindo ha estat l'única que s'ha presentat, aquest dissabte durant l'assemblea extraordinària, per assumir el mandat de la Llar del Jubilat Jardí del Pedró de l'Escala. Els centenars de socis reunits han avalat la proposta i en aquest sentit, el traspàs es farà efectiu la segona o tercera setmana del mes de gener i implicarà la renovació del conjunt de la junta. Galindo s'erigirà en la primera dona a assumir la presidència i encara que en un principi no tenia pensat postular-se al càrrec, ha assegurat que ha reunit a un bon equip per tirar endavant el casal.

La nova junta, segons s'ha explicat durant l'assemblea, estarà conformada per Conxi Galindo, Joan Melgar, Montserrat Guifré, 'Mimi' i Nuri Català. La seva voluntat és exercir una línia continuista respecte a l'actual, tot i que estan oberts a efectuar alguns canvis. En definitiva, el que no volen és que es perdin les activitats de la Llar del Jubilat.

Ramon Ministral és l'actual president de l'entitat i en concret, ha ocupat el càrrec en els últims deu anys. Ara, vol que hi hagi un canvi generacional i que s'aportin noves idees. Durant el seu exercici, Ministral en recorda especialment els bons moments, amb el gruix d'activitats que han tirat endavant.

L'assemblea extraordinària d'aquest dissabte ha aplegat a un centenar de socis. L'actual junta ha donat les gràcies pel suport rebut i diposita tota la confiança en l'equip de Galindo. El relleu s'efectuarà a principi de l'any vinent, un cop es tanqui l'exercici d'enguany.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar