Publicitat
Publicitat

L'Escala dona la benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa de llums

L'Escala inicia la campanya de Nadal amb l'encesa de llums, un any continuista pel que fa a activitats. La novetat és la incorporació d'un segon arbre de Nadal a la platja, espai que aquest any també acull el tió de la UBET.

Els carrers de l'Escala s'han il·luminat per donar la benvinguda al Nadal. En un acte familiar des de la plaça de l'Ajuntament on els paraigües també han estat protagonistes, a causa de la fina pluja que va fer acte de presència just a l'inici l'encesa de llums. Un acte senzill amb la participació aquest any dels alumnes de l'Escola Esculapi, encarregats de cantar tres cançons i prémer l'interruptor que encén les llums. 

 

De nou, aquest any s'han col·locat unes 300 figures de llum als carrers principals i a l'entorn de les zones comercials, totes elles amb tecnologia Led de baix consum. La novetat principal és la instal·lació d'un segon arbre de llum a la zona de la platja, un arbre que protegeix i il·lumina el tió que també arribava a l'Escala el divendres amb l'encesa de llums.

 

Amb l'encesa de llums es dona per inaugurada la campanya de Nadal 2023, que continuarà amb activitats tradicionals com el Trifàsic, el parc d'aventura de la UBET, l'arribada de l'ambaixador reial o les quines.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar