Gómez, López i Lasso capgiren el doblet de Pime (2-3)

El FC l'Escala perd 2 a 3 contra l'Hospitalet. Els d'Aday Benítez al 59 guanyaven 2 a 0 amb dues dianes d'Erik Pimentel. I va ser al 87 quan els visitants remuntaven. El partit es va poder seguir per trenta-dues televisions locals del país i també per la plataforma Xarxa+. Destacar també la victòria del CTT CER l'Escala contra el San Sebastian de los Reyes.

Els gols d'Oscar Gómez, Albert López i Joel Lasso capgiraven el doblet que havia signat anteriorment Eric Pimentel. El dorsal 9 escalenc havia marcat als minuts 45 i 59. L'ex del Figueres trencava l'empat a 0 a la primera part. Maha Konteh feia la passada cap a Jordi Xumetra que amb velocitat va quedar-se pràcticament sol davant del porter, un porter la va tocar, però no agafar i Pime atent va empènyer l'esfèric al fons de la xarxa.

Abans del primer, el davanter va tenir dues oportuntiats. A la primera va quedar-se sol davant del porter i la pilota va anar al pal i la segona, el xut va anar a fora. I el segon arribaria al primer quart d'hora de la segona part. Pime, en una contra, va poder arribar a passada de Josu i al primer toc va enviar la pilota a porteria. El porter es pensava que l'esfèric aniria cap a Xumi, però va anar directament a porteria, ben ajustat al primer pal. El Nou Miramar no donava crèdit el que estava veient. Faltaven trenta-un minuts i el seu equip guanyava 2 a 0.

L'Hospitalet mai va donar el partit per perdut. Al 65, Oscar Gómez eixugava la diferència, un jugador que rebia l'assistècia de Sehou Sarr. No va poder tocar la pilota Jordi Bas. I el 2 a 2 arribaria deu minuts més tard. Cristian Lobato la passava a Sarr i aquest cap a Rubi que amb una centrada trobava el cap d'Albert López. La pilota primer tocava el pal i després entrava. I al 87, el 2 a 3 final, obra de Joel Marín Lasso amb una diana destacada. L'aturava amb el pit, es girava i enviava l'esfèric al fons de la xarxa amb un xut amb el peu esquerre.

Benítez, que debutava com a tècnic al Nou Miramar, confessava que els canvis no van anar bé. Després del 2 a 1, el tècnic canviava a Bastidas, Josu, Amoedo i Aparicio i entraven Burama, Balaguer, Peter Valencia i Rami.

Pime signava un doblet que no servia per esgarrapar cap punt.

L'Hospitalet, amb la victòria, continua a un punt de la primera posició que és ocupada per l'Olot. I pel que fa a l'Escala continuarà tenint el descens a quatre perquè Castellfels i Mollerussa, pròxim rival, també han perdut.

Pel que fa al segon equip goleja el Medes Estartit per 2 a 7 amb doblets de Martí Montsuñer i Walter Osiris. Els de Marquet han fet dotze gols en els dos últims partits. Quant als juvenils, derrotes. El preferent a Manlleu per 2 a 1 i el B a casa per 0 a 2 contra el Figueres C.

En tennis taula, gran victòria del CER contra el San Sebastian de los Reyes de Madrid. Triomf per 4 a 0. Dos punts els signava el polonès Arthur Thomas Grela i la resta el taiwanès Chih-Wei Yeh i Iker González.

I en bàsquet, victòria del femení a la pista de l'Espanyol Coras per 50 a 68 amb 15 punts de la retornada Júlia Espinosa, 14 de Laida Martínez i 10 de Sibil·la Leal. En aquest partit, no va jugar Neus Bermejo. Era el dia del seu vint-i-vuitè aniversari. Per sort, la seva absència no es va notar en excés. I el masculí encaixa derrota a Bescanó per 74 a 52. Setmana doncs de dues derrotes perquè dimecres perdia 70 a 73 a casa contra el Silenc.