Publicitat
Publicitat

Primeres reunions de les comissions de territori, de cultura i de comunicació

Les subvencions Next Generation i l'estructura dels mitjans locals de ràdio i televisió, centren les primeres reunions d'aquest mandat de les comissions de territori, de promoció i cultura, i de comunicació. Són organismes consultius i complementaris al ple municipal i en formen part els tècnics de cada matèria més i els portaveus de cada grup municipal.

Divendres passat es van posar en marxa les tres comissions que l'Ajuntament ha creat a mode d'òrgan informatiu i consultiu complementari al plenari municipal. A les ja existents el mandat passat com eren la comissió de territori i la comissió de cultura, turisme i promoció, s'hi afegeix a partir d'aquest any la comissió de mitjans de comunicació.

Les comissions de territori i la de cultura es van reunir de forma conjunta i l'ordre del dia es va centrar especialment en temes de subvencions que l'Ajuntament gestiona, sobretot les que es tramiten a través del fons europeu Next Generation, a través del qual l'Escala ha obtingut més de dos milions i mig d'euros per a desenvolupar 18 projectes.

Pel que fa a la comissió de mitjans de comunicació, aquesta s'ha activat de nou aquest mandat. A la reunió de divendres es va informar de detalls de la programació dels mitjans locals Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà, de la plantilla que duu a terme aquestes programacions, així com del pressupost per a fer viable el projecte. Especialment participatiu va ser l'apartat de precs i preguntes, on els portaveus de l'oposició van reivindicar més presència d'espais de debat polític.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar