Publicitat
Publicitat

Ple absolut en la xerrada sobre l'acompanyament de la sexualitat dels infants

La xerrada 'com acompanyar la sexualitat dels infants', dirigida per la sexòloga Elena Crespi, ha omplert aquest dijous la sala d'actes de l'Ajuntament de l'Escala. La trobada ha estat organitzada per les AMPAs de l'Escola l'Esculapi i Empúries.

Una cinquantena de persones han seguit, aquest dijous al vespre, la xerrada 'com acompanyar la sexualitat dels infants'. De fet, l'èxit ha estat tal que durant la trobada s'han hagut d'habilitar més cadires pels assistents. La psicòloga Elena Crespi ha estat l'encarregada de dirigir la sessió, que ha donat pautes a les famílies amb fills per encarar l'educació sexual, "de manera natura i sense tabús", en infants i adolescents.

La xerrada ha assentat les bases per encarar una "bona educació sexual" i en aquest sentit, s'ha tractat des de la primera infantesa fins a l'adolescència. També s'ha remarcat la importància d'encarar aquesta temàtica amb els nens i nenes de casa, i que els pares adquireixin un paper actiu.

En el tram final de l'acte, les famílies han pogut traslladar els seus dubtes i preocupacions. Segons explica Crepsi, l'accés a la pornografia i la voluntat d'establir unes relacions "volgudes i plaents" són algunes de les preguntes que més es repeteixen darrerament.

'Com acompanyar la sexualitat dels infants' és la tercera xerrada que han organitzat, aquest curs, les AMPEs de l'Escola l'Esculapi i Empúries. La voluntat per a l'any vinent, després de l'èxit de les anteriors sessions, és programar una conferència cada mes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar