Publicitat
Publicitat

Novetats importants a la cavalcada dels Reis d'Orient

La cavalcada dels Reis d'Orient pararà el campament a La Punta. L'ambaixador reial passarà per l'Escala una setmana abans, el dia 30. Enguany es fa un esforç afegit per fer la festa més inclusiva amb tots els col·lectius més vulnerables.

Ses Majestats els reis d'orient, fidels amb la cita de cada any amb tots els infants de l'Escala i arribaran per mar el dia 5 de gener, aquest any un divendres, a dos quarts de set i per mar. Com és tradició, un cop desembarcats, faran la rua de tocamans des de La Platja seguint cap a La Riba, la plaça de la sardana, el carrer Enric Serra, carrer del Mar, i tornant al punt d'inici pel carrer del Port i acabant en un espai emblemàtic del litoral escalenc com és La Punta, on s'hi celebrarà l'espectacle reial.

En aquest punt seran rebuts per l'alcalde que els lliurarà la clau màgica, hi haurà cançons i caramels per a tots.Aquest any, també es fa un esforç perquè la festa dels tres reis sigui més inclusiva que mai. 

Això pelq ue fa al dia 5 de gener. Una setmana abans, però, el dissabte 30 de desembre, s'espera l'arribada de l'ambaixador reial, el patge Xover. Arribarà ales sis de la tarda fent un recorregut que passarà per la plaça de les escoles, baixant pel carrer Enric Serra fins a tombar pel carrer del Mar, carrer del Port, carrer Maranges, la placeta del Peix i un petit tram del carrer Joan Massanet fins arribar a la plaça Víctor Català.

Els actes son organitzats per l'associació Skalamàgica i l'àrea de cultura de l'Ajuntament. Si la previsió meteorològica ho requerís, el programa es pot modificar. Bàsicament, està previst que si bufés tramuntana i no poguessin arribar per mar, l'entrada al poble es faria per l'avinguda Girona, seguint després per l'Ave Maria fins a l'aparcament de Ca les Monges, on es traslladaria l'espectacle reial. En cas de pluja, la festa es traslladaria a la Sala Polivalent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar