Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala afronta el partit contra l'Hospitalet amb la màxima il·lusió

L'últim partit del FC l'Escala de l'any a casa serà reben un dels grans de la categoria com és l'Hospitalet. Els d'Aday Benítez, com també els visitants, venen d'encadenar dues victòries consecutives. Els dos equips estan en bona dinàmica. En tennis taula, partit important del CER i en bàsquet, partits a fora.

El FC l'Escala rebrà aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia l'Hospitalet, un dels candidats a guanyar la lliga. Els dos equips no eren l'any passat a la Tercera Federació. Els hospitalencs, que són segons a un punt del líder, eren a Segona i els escalencs, instal·lats a la dotzena plaça, competien a Primera Catalana. L'Hospitalet té 26 punts, dotze més que els anxovers. 

Els dos equips han guanyat els dos últims partits, els barcelonins han superat el Tona i el Girona B mentre que els gironins han sumat tres punts contra el Badalona i Castelldefels. Per cert, Aday Benítez s'estrenarà com a tècnic al Nou Miramar enfrontant-se al seu exequip. Va ser jugador de l'Hospi entre el 2011 i 2013 abans de marxar a Tenerife i aterrar a Montilivi.

El partit serà retransmès en directe per totes les televisions locals de Catalunya i també per la Xarxa +.

Encara en futbol, el segon equip, després de retrobar-se amb la victòria per 5 a 1 contra el Siurana demà dissabte a les quatre juga al camp del Medes Estartit. El juvenil preferent juga demà a Manlleu a dos quarts de cinc i el juvenil B demà a les sis juga a casa contra el Figueres C. Debut de Sergi Resta a l'Escala.

En tennis taula, partit importantíssim pel CER l'Escala demà dissabte a les cinc contra el San Sebastian de los Reyes. Els dos equips tenen sis punts. Els escalencs han perdut els dos últims enfrontaments. L'última victòria va ser el 14 d'octubre a Alacant per 2 a 4.

En bàsquet, el sènior femení juga a la pista de l'Espanyol Coras, un equip que ha guanyat dos partits, les blavetes set. 

I el sènior masculí té partit a la pista del Bescanó B demà a dos quarts de vuit després d'haver jugat aquest dimecres a casa contra el Silenc.

En pàdel, el Club Tennis i Pàdel l'Escala jugarà els quarts de final de la fase final de la Copa Catalana Absoluta aquest cap de setmana contra el club tarragoní Serramar. Els escalencs han arribat fins aquí perquè eliminaven anteriorment el Vilamalla i el Centre Esportiu l'Escala. No han perdut cap set en tota l'eliminatòria.

I en tennis, l'equip +30 juga diumenge a Platja d'Aro.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar