Publicitat
Publicitat

Equip de Govern i En Comú estableixen una línia de comunicació

Equip de Govern i En Comú estableixen una línia de comunicació per tal de trobar espais de diàleg que puguin incorporar programari de les dues formacions. Des d'En Comú es parla d'un pla de joventut o d'estudiar la viabilitat de municipalitzar alguns serveis.

En Comú l'Escala han establert una línia de comunicació amb l'equip de govern per tal de trobar concordances i punts en comú que facin possible acostar el programari de les dues formacions.Aquest fet ja es va notar al ple de pressupostos d'aquesta setmana amb l'abstenció d'En Comú tot entenent que l'equip de govern durant el 2024 escoltarà les seves propostes.Les converses inclouen , entre d'altres, un pla de joventut i estudiar la municipalització d'alguns serveis.Pel que fa al Pla de Joventut, des d'En Comú es creu imprescindible per tal de poder fer una anàlisi correcte de la situació actual del jovent i aixi poder pendre accions de futur.

Albert Pons ho explicava a LA Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on com a professional i coneixedor de l'estructura i model d'educació actual, donava per perduda la possibilitat que l'Escala tingui un Cicle de Grau Mitjà.

El programa íntegre de La Casa de la Vila es pot seguir a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar