Publicitat
Publicitat

Relleu a la Llar del Jubilat aquest dissabte

Conxi Galindo es postula com a relleu de Ramon Ministral a la presidència de la Llar del Jubilat Jardí del Pedró. Dissabte a la tarda es farà efectiu, si no hi ha sorpresa d'última hora, en l'assemblea extraordinària de socis. Galindo apunta la voluntat d'impulsar una línia continuista respecte la junta actual.

Els socis de la Llar del Jubilat Jardí del Pedró son convocats aquest dissabte vinent, a les cinc de la tarda, a l'assemblea extraordinària que ha de donar oficialitat al relleu a la presidència de l'entitat. Ramon Ministral, president els últims 10 anys, passarà el relleu a Conxi Galindo, si no hi ha sorpresa d'última hora.

Deu anys d'experiència al timó de la llar del jubilat donen per molt. Ministral, però, en recorda especialment els bons moments. I fa un balanç especialment positiu.

Si no apareix una candidatura d'última hora, l'única persona que s'ha postulat fins avui per agafar el relleu és Conxi Galindo, persona molt vinculada en diferents entitats locals, entre elles la mateixa Llar del Jubilat, en la mesura que és una de les coordinadores del playback, que la setmana passada es va recuperar.

Galindo té la intenció de ser molt continuista respecte l'etapa de Ramon Ministral.

En tot cas, però, la confirmació que el traspàs es fa amb naturalitat, es tindrà aquest dissabte, en l'assemblea convocada per a les cinc de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar