Publicitat
Publicitat

Estel Pagès puja per primera vegada al podi

Móra d'Ebre ha estat l'últim escenari del campionat de Catalunya de karts per les pilots Estel Pagès, que ha pujat al podi, i Anna Mañas. Aquesta darrera cursa no podien entrenar dissabte i diumenge dos dels karts no agafaven massa velocitat i això va perjudicar a les participants.

Anna Mañas i Estel Pagès han competit a la darrera cursa del campionat de Catalunya de karts. Ha estat a Móra d'Ebre. En aquest circuit, hi havia disponibles set karts, dos dels quals no agafaven massa velocitat. 

A la primera cursa, totes dues van remuntar. L'Anna es va posar segona, però un error la va condemnar a la quarta posició mentre que l'Estel sortia quarta i va quedar tercera, pujant així per primera vegada al podi.

I a la segona cursa, moment en què les pilots surten amb ordre invertit, Pagès sortia cinquena i va tancar la cursa en quart lloc. I Mañas començava a la quarta plaça, però va acabar setena perquè justament li va tocar un kart que no corria, que perdia dos segons per volta.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar