Publicitat
Publicitat

L'obra de teatre 'Veïnes' aplega una quarentena d'espectadors al CER

El cicle de teatre del CER ha aplegat aquest diumenge una quarantena d'assistents. En aquesta ocasió, el públic ha visualitzat l'obra 'Veïnes', una comèdia dirigida per Judit Martín.

"El que passa al poble... ho sap tot el poble", aquesta ha estat la carta de presentació de l'obra teatral 'Veïnes', de l'Associació cultural i recreativa Pere Cot. La peça, que s'ha pogut veure aquest diumenge a les sis de la tarda al CER de l'Escala, ha aplegat una quarantena d'espectadors. El gènere troncal de la funció ha estat la comèdia, i la trama ha vingut capitanejada per uns ciutadans tafaners.

Sobre l'escenari, han donat vida als personatges un total de 7 actors i actrius de l'entitat. L'obra 'Veïnes' dirigida per Judit Martín s'ha representat a l'Escala, en el marc del cicle de teatre del CER. En aquest sentit, la proposta cultural es recupera després de l'aturada per la pandèmia, i de fet,  per a l'any vinent ja s'han programat noves sessions teatrals. S'espera que es puguin programar obres un cop al mes de diferents temàtiques.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar