Publicitat
Publicitat

Primera d'Aday, primera a fora i segona consecutiva a Castelldefels (1-2)

El FC l'Escala aconsegueix, per primer cop, encadenar dues victòries consecutives. A Castelldefels, l'equip ha guanyat el primer partit a domicili. Aday Benítez, doncs, s'estrena amb un gran triomf que serveix per tancar la jornada a la dotzena posició. En bàsquet, cara i creu i en tennis taula, derrota de l'equip a Burgos.

Aday Benítez s'estrena amb el FC l'Escala amb una victòria per 1 a 2 a Castelldefels. Primer triomf a fora i la primera vegada que l'equip encadena dues victòries consecutives. Eric Pimentel i Josu Currais, que feia un golàs des del mig del camp, han estat els golejadors de la jornada, dos gols que serveixen per tancar el cap de setmana a la dotzena posició del grup 5 de la Tercera Federació.

La pròxima jornada l'equip rep la visita de l'Hospitalet, segon classificat que té el líder Olot a només un punt. El partit es podrà seguir en directe per totes les televisions locals de Catalunya diumenge a partir de dos quarts d'una del migdia.

El segon equip s'ha retrobat amb la victòria a casa contra el Siurana per 5 a 1 i el juvenil preferent perd 2 a 3 contra el Granollers. Els visitants van tancar la primera part amb un triomf per 0 a 3. A la represa, els dos gols de l'Escala d'Aniol Grande i Joan Curquejo no van ser suficients per esgarrapar cap punt.

En bàsquet, victòria del femení contra el Martinenc per 56 a 42. Neus Bermejo i Laida Martínez van ser les màximes anotadores. Bermejo amb 18 i Martínez amb 11. És la setena victòria en vuit partits. I el masculí no es va poder emportar el derbi alt-empordanès contra les Escolàpies de Figueres. 

En tennis taula, el CER posa en dificultats el Burgos, el líder de la categoria, però finalment perd per 4 a 2. Els dos punts els signava el taiwanès Chih-Wei Yeh. Ben a prop va estar Iker González de puntuar contra Miguel Ángel Pantoja.

En tennis, victòria de l'equip +30 per 3 a 2 contra la Bisbal. En pàdel, derbi escalenc a Girona. El Club Tennis i Pàdel l'Escala guanyava 3 a 0 a Centre Esportiu en les semifinals del play-off de Girona de la Copa Catalana. I en karts, Anna Mañas i Estel Pagès han tancat el campionat de Catalunya aquest diumenge a Móra d'Ebre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar