Publicitat
Publicitat

l'Escala es prepara per l'hivern amb la poda d'arbres i el muntatge de les llums de Nadal

Setmana de feina i treball a peu de carrer per enllestir la poda de l'arbrat i la il·luminació de Nadal. Els operaris municipals han començat aquesta setmana la poda del arbrat, típica de finals de tardor i també s'ultima la instal·lació de les llums de Nadal, enguany amb la novetat d'un arbre a la rodona de la Platja. 

Amb la tramuntana com acompanyant, aquesta setmana es treballa a fons per preparar l'entrada de l'hivern a l'Escala. Els operaris municipals han escollit aquesta setmana per dur a terme els treballs de poda de l'arbrat, que ja són típics de les darreres setmanes de novembre. La poda es du a terme en aquestes dates, on l'arbre ja es prepara per l'arribada de l'hivern i baixa al mínim el seu metabolisme. 

 

L'altre senyal que s'acosta l'hivern es quan es comencen a veure els llums de Nadal pel carrer, aquestes dues darreres setmanes s'està procedint a la instal·lació de tota la il·luminació de Nadal, enguany amb alguna novetat com un arbre a la rodona de la Platja, on fins fa poques setmanes hi havia el bella-ombra

Un any més s'opta per les micro bombetes LED, unes llums molt més eficients i que garanteixen un estalvi energètic més alt, un aspecte important per la sostenibilitat. L'encesa de llums de Nadal serà el proper divendres 1 de Desembre, amb un acte central a la Plaça del Ajuntament.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar