Publicitat
Publicitat

Ridley Scott torna a la pantalla amb Napoleón

Aquesta setmana s'estrena en català 'Wish: el poder dels desitjos', el darrer film d'animació de la factoria Disney. I Ridley Scott presenta el seu esperat 'Napoleón', protagonitzat per Joaquin Phoenix. Ben Affleck arriba al cinema de Torroella i les plataformes acomiaden un novembre amb poques superproduccions.

L'últim cap de setmana de novembre ha estat l'escollit per estrenar 'Napoleón', l'últim treball del mestre Ridley Scott. La pel·lícula, produïda per Apple TV+, és protagonitzada per Joaquin Phoenixi descriu l'ascens al poder del líder francès. Un film ple d'acció i que comptarà amb múltiples batalles. A més hi veurem també la relació addictiva i volàtil de Bonaparte amb la seva esposa. 

Disney estrena en català ''Wish: el poder dels desitjos' una comèdia musical que ens porta al regne màgic de Rosas i que representa una picada d'ullet a molts clàssics de la companyia. . Una jove enginyosa i idealista, demana un desig tan potent que rep la resposta d'una força còsmica, una bola d'energia il·limitada anomenada Estrella. Juntes s'enfrontaran a un enemic imponent.

A 'Teresa', Blanca Portillo interpreta la santa d'Àvila, Teresa de Jesús. La monja espera l'arribada de l'inquisidor per ser jutjada. De la seva visita i les seves paraules dependrà el seu futur: llibertat, presó o foguera. El film és una adaptació de l'obra de teatre 'La lengua en pedazos'.

Torroella estrena 'Hypnotic' cinta de ciència-ficció on Robert Rodríguez juga a fer de Christopher Nolan. I on Ben Affleck demostra que és més que una cara bonica. Decidit a trobar la seva filla desapareguda, el detectiu Danny es veu immers en un laberint mentre investiga una sèrie d'assalts que desafien la realitat i que el faran qüestionar tot i tots els que l'envolten. 

Les plataformes arriben a un final de novembre amb moltes novetats, però poques superproducció. Aquesta setmana en destaquem tres. A Netflix hi trobarem 'Leo' una de les grans apostes d'animació per acabar l'any. Leo és un vell llangardaix que descobreix que només li queda un any de vida, per això decideix escapar-se del terrari on viu des de fa molts anys convertit amb la mascota escolar. 

Movistar estrena les minisèries 'Al otro lado' producció creada, dirigida i protagonitzada per Berto Romero. Nacho és un periodista especialitzat en fenòmens paranormals que, després d'un intent de suïcidi, va pel món acompanyat pel fantasma del seu mentor. Ara es troba havent d'afrontar el cas més important de la seva vida en el pitjor dels moments possibles.

I tanquem el repàs amb l'estrena de 'Faraway Downs', el film 'Australia' es converteix en una minisèrie. El seu director Baz Luhrmann reaprofita tot el material que va gravar el 2008 i l'adapta ara per oferir la mateixa història però corregida i augmentada. De nou Nicole Kidman i Hugh Jackman viuran una aventura al bell mig d'Austràlia per defensar les seves terres i cuidar del petit Nala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar