Publicitat
Publicitat

Primera oportunitat per encadenar dues victòries consecutives

Aconseguir la primera victòria a fora és el principal objectiu del FC l'Escala. De moment, només ha sumat un punt dels quinze possibles, que va ser l'empat al camp del Girona B. Els partits contra el Reus, Muntanyesa, Pobla Mafumet i Sant Cristófol han acabat amb derrota. A Castelldefels debutarà Aday Benítez.

El FC l'Escala es desplaça diumenge a les 12 a Castelldefels amb l'objectiu d'assolir, per primera vegada, la segona victòria consecutiva i el quart triomf del curs. Després d'haver-se retrobat el passat cap de setmana amb la victòria a casa contra el Badalona, l'equip vol allargar aquesta bona dinàmica i veure diferent la classificació. 

Els rivals són penúltims, venen de perdre 3 a 0 contra el Girona B. Tenen 10 punts, un punt menys que l'Escala. Vuit dels deu punts els han sumat a casa, que han estat dues victòries contra Sant Cristófol i Tona i dos empats contra l'Hospitalet i la Rapitenca. Els escalencs, a domicili, només han sumat un punt, va ser al camp del Girona B.

Encara en futbol, el segon equip juga diumenge a les 4 a casa contra el Siurana. El juvenil preferent rep dissabte a les 4 el Granollers i el B juga a Porqueres a les 5. Els escalencs son últims amb una victòria en nou partits.

En tennis taula, el CTT CER l'Escala té partit demà dissabte a les 6 de la tarda a la pista del líder, la pista del Burgos. Tenen 13 punts, no han perdut cap partit, i tenen dos més que el Cajasur que va perdre contra l'Irún.

{{ tall David González, delegat del CTT CER l'Escala }}

En bàsquet, els sèniors femení i masculí juguen a casa. Les blavetes a les 4 contra el cué Martinenc i els de Sergi Jambert a tres quarts de sis contra les Escolàpies de Figueres. 

Aquest cap de setmana estarem atents a mini femení, preinfantil femení i infantil masculí, que son els tres equips del club que encara no han perdut. El mini juga demà a Palamós, el preinfantil femení juga demà a casa a les 11 contra el Montessori Palau i l'infantil masculí té partit demà a dos quarts d'onze a la Bisbal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar