Publicitat
Publicitat

Noves mesures per a l'estalvi d'aigua al municipi

L'Ajuntament de l'Escala deixa de regar els jardins municipals i des d'aquesta setmana utilitzarà aigua depurada per a la neteja de carrers i aplicarà difusors a totes les aixetes dels equipaments municipals.

La situació de sequera que viu el país és lluny de resoldre's, si  no plou aviat i en abundància. L'Escala, que s'abasteix de l'aqüífer del Baix Ter, es manté encara en situació d'alerta, però tot indica que podria passar en un futur no gaire llunyà en estat d'emergència o semi-emergència.Així com ja a l'estiu es van aplicar mesures com el tancament de les dutxes de les platges, el govern municipal ha comunicat avui noves mesures. La més rellevant, el tancament de l'aixeta als regs d'arbres i jardins urbans municipals, i la substitució de l'aigua potable per aigua sortida de la depuradora en el baldeig de carrers.

D'altra banda, també a partir d'aquesta mateixa setmana s'instal·laran difusors a les aixetes de tots els edificis i equipaments municipals.

Mentrestant,c ontinuen vigents les mesures que ja es venen aplicant fins ara pel que fa al un consum màxim de 250 litres per habitant i dia, sobre la prohibició de reompliment de piscines, sobre el reg públic i privat o en la limitació d'ús d'aigua en la neteja de vehicles, limitada als establiments comercials dedicats a aquesta activitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar