Publicitat
Publicitat

La pirateria en època medieval tanca el cicle de conferències de tardor al Club Nàutic

Navegants, pirates i captius a la Mediterrània Medieval és el títol de la xerrada que portarà  demà divendres al Club Nàutic l'Escala, la Dra en Georgrafia Roser Salicrú i investigadora del CSIC. Aquesta conferència tanca un cicle de 3 xerrades sobre història i navegació, que s'han fet entre setembre i octubre. 


La darrera xerrada de l'any al Club Nàutic l'Escala anirà dedicada a la navegació en època medieval i concretament a tot l'entorn de la pirateria a les nostres costes. S'ha programat per demà divendres dia 24, a les 19h al Restaurant Bol Roig del Port de l'Escala.  L'encarregada de fer la xerrada serà la Dra. en Geografia i Història Medieval, Roser Salicrú, que actualment és investigadora del CSIC i membre del Institut d'Estudis Catalans. 

En aquest cicle de tardor hi ha tingut cabuda la presentació del llibre els Camins de l'Alguer per part de Salvador Vergés, la interessant xerrada sobre l'expedició Malaspina a càrrec de Andrés Galera i finalment la cita d'aquest divendres sobre navegació medieval. 

La intenció és continuar amb aquests cicles de xerrades de cara l'any vinent i també repetir temàtica, combinant la història i la navegació. Uns continguts que han tingut molt èxit enguany i que lliguen perfectament amb l'organització i també el Club Nàutic l'Escala.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar