Publicitat
Publicitat

L'Escala disposa des d'ara d'una Unitat d'Educació Compartida, UEC

L'Escala disposa des d'ara d'una Unitat d'Educació Compartida, UEC, destinada als joves que no s'adapten a l'ensenyament tradicional.  Ho explicava la regidora d'educació Maite Cortes a La Casa de la Vila de Canal 10, on també parlava d'un conveni amb Empúries, del nou Consell Municipal d'Infants o de l'actualitat de Ballmanetes.

A la quarta ha estat la vençuda, i és que finalment el Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha otorgat a l'Escala una Unitat d'Educació Compartida.S'instal·larà a una de les aules del Centre Cívic Xalem  i va adreçada als alumnes de l'Institut que no s'acaben d'adaptar al sistema tradicional d'ensenyament.La idea és que adquireixin coneixements d'una manera més flexible i adaptada a les seves necessitats per tal que puguin seguir el seu camí cap al món laboral o continuar estudiant.Maite Cortés ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà on , entre d'altres, comentava que es seguirà insistint per portar un cicle formatiu a l'institut, l'inici de la tercera edició del LEXCIT, o d'un conveni amb el MAC Empúries per tal que tots els alumnes coneguin el jaciment de primera ma.

Cortés parlava també de la possibilitat d'ampliar la llar d'infants o de fer-ne una segona. Explicava que la natalitat està baixant curs rere curs i que cal ser molt realistes.Respecte la gratuïtat per la mainada de dos anys, entén que se n'ha fet un abús, i que al no haver de pagar no s'ha valorat prou, cosa que lamenta.

Maite Cortés és també regidora de la nova àrea de participació i transparència.En participació anunciava la creació del Consell Municipal d'Infants, que estarà format per alumnes de 5è i 6è de primària.

El programa íntegre de La Casa de la Vila es pot trobar a la carta a www.canal10.cat.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar