Publicitat
Publicitat

La Biblioteca Víctor Català programa sortides al teatre

La Biblioteca de l'Escala ha programat per a l'any vinent cinc sortides per anar a veure obres de teatre a Barcelona. Les entrades de les representacions tenen un preu reduït, i la selecció s'ha elaborat segons els textos treballats prèviament en el club de lectura 'Llegir el teatre'.

Entre el ventall dels clubs de lectura, que ofereix la Biblioteca Víctor Català de l'Escala, es desplega 'Llegir el teatre'. Els seus participants comenten un cop al mes un text teatral, amb la presència d'una persona vinculada al món escènic, que efectua el paper de conductora i dinamitzadora de l'activitat. A partir de l'any vinent, i seguint el fil d'anteriors edicions, el centre a més, ha programat cinc sortides per anar a veure representacions al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i excepcionalment, al Teatre Borràs. La selecció de les obres s'ha efectuat segons els textos treballats prèviament en el club de lectura. L'activitat resta oberta al conjunt de la ciutadania i compta amb un preu reduït, d'entre 40 a 47 euros, amb trasllat fins a la ciutat comtal inclòs.

El projecte 'Llegir el teatre' és d'àmbit nacional. En concret, es desenvolupa gràcies a la col·laboració entre el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, que proveeix en els clubs els exemplars dels textos, i el Teatre Nacional de Catalunya, encarregat dels descomptes. Fa aproximadament deu anys que l'Escala resta adherida a la iniciativa, i la valoració global "és molt positiva".

En la temporada d'enguany, la Biblioteca Víctor Català ha programat una sortida cada mes, a partir del gener vinent. Es podran veure les obres Fitzroy de Jordi Galceran al Teatre Borràs, Els Watson de Laura Wade, Entrevistes breus amb dones excepcionals, Els Criminals de Ferdinand Bruckner i Amnèsia de Nelson Valente al Teatre Nacional de Catalunya. Els interessats ja poden inscriure's a la biblioteca, i tenen com a termini màxim fins un mes abans del dia de la representació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar