Publicitat
Publicitat

Pare i fill coincideixen a l'eliminatòria europea a Polònia

Iker i David González han coincidit a la pista. Pare i fill han jugat junts els vuitens de final de l'Europe Cup, també l'últim partit de lliga a casa contra l'Arteal Santiago. Per una decisió interna, s'apostava per ells dos i Xavi Peral. L'eliminatòria va quedar sentenciada a l'Escala i el miracle era impossible.

El CTT CER l’Escala no serà als quarts de final de l’Europe Cup. Aquest diumenge a la tarda queia eliminat dels vuitens a Polònia, a la pista del Polski Cukier. Tant el partit d’anada com el de tornada, l’equip escalenc ha perdut per 0 a 3. 

Tornar a competir set anys després en aquesta competició europea ha estat un regal. Ningú s’esperava haver passat dues eliminatòries, una disputada a Croàcia i l’altra a l’Escala. El club no ho tenia pressupostat. Per aquest motiu, a Polònia van desplaçar-se Iker González i Xavi Peral, palistes del primer equip, i David González, el delegat. L’anècdota és que pare i fill han jugat junts a Europa. Divendres, també van coincidir en el partit de lliga contra l’Arteal... 

 A l’haver perdut el partit d’anada contra l’equip polonès per 0 a 3, el club decidia no alinear a cap jugador estranger. S’acaba doncs una experiència que ha estat històrica pel poble de l’Escala. Ara toca centrar-se en la lliga, amb la Superdivisió Masculina. El pròxim partit és dissabte a les 6 a Burgos, el líder de la categoria.

El pròxim partit a casa serà contra el San Sebastián de los Reyes i l'últim de l'any a la pista del Cajasur Priego.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar