El FC l'Escala, a ritme de Jordi Xumetra (3-2)

El FC l'Escala surt del descens després de la victòria agònica d'aquesta jornada per 3 a 2 contra el Badalona. Els gols de Roger Fortuny, Xavi Aparicio i Jordi Xumetra serveixen per aconseguir el tercer triomf del curs, el primer de Boran Minic a la banqueta. En tennis taula, el CER ha estat eliminat de l'Europe Cup.

El gol de Jordi Xumetra al minut 90 serveix per sumar tres punts importants. Amb aquest triomf per 3 a 2 contra el Badalona és clau per abandonar la penúltima posició. La bala de l'Estartit està marcant el ritme de l'equip. Contra el Vilafranca va fer un doblet i això va suposar la primera victòria de l'equip a la Tercera Federació. Xumi porta ja quatre gols amb la nova samarreta, nou titularitats i 763 minuts disputats.

Abans del gol de l'ex de l'Olot, va haver-hi quatre gols més. Els de Boran Minic trencaven l'empat a 0 amb un gol de Roger Fortuny, però poc després els badalonins empataven amb la diana d'Antonio Larrossa i fins i tot es posaven per davant gràcies a l'encert de Walid Meddeb. Gerro d'aigua freda per l'equip local, però que es posava de nou al partit després del gol de Xavi Aparicio, que rematava una falta que va posar en moviment Josu Currais. I ja als últims compassos, golàs de Xumi.

En tennis taula, el CTT CER l'Escala ha quedat eliminat dels vuitens de final de l'Europe Cup a Polònia. El resultat ha estat clar, 0 a 3. Abans de fer el desplaçament, divendres van perdre 0 a 4 contra l'Arteal Santiago en el setè partit de lliga.

En bàsquet, victòria del sènior femení a Masnou per 59 a 64 i derrota del masculí a Vilablareix per 68 a 54. I en tennis, derrota de l'equip +30 masculí per 1 a 4 a casa contra el Tennis Costa Brava.