Publicitat
Publicitat

L'Institut El Pedró, en contra de la guerra a Palestina

Alumnes i professors de l'Institut El Pedró de l'Escala han llegit aquest migdia, a l'hora del pati, un manifest en contra la guerra de Palestina. Amb el lema "Mai més, enlloc i contra ningú" el centre posa de manifest la sensibilitat del centre en contra de la guerra.

Fa unes setmanes que el col·lectiu d'alumnes de l'institut reivindicaven el dret de fer vaga per expressar el seu rebuig a la guerra, amb motiu de l'últim brot entre Palestina i Israel. De fet, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans van convocar una vaga per expressar aquest rebuig amb data d'ahir. Als instituts, prèvia autorització paterna, poden exercir el dret de vaga els alumnes a partir de tercer d'eso. S'ha de dir, però, que el seguiment va ser molt escàs. Això no treu que el centre ha volgut acompanyar els alumnes a l'hora de manifestar el seu rebuig a la guerra.

La lectura del manifest s'ha fet en dues tongades, coincidint amb els dos patis, aquest matí. I ha estat acompanyada d'una pancarta amb el lema "Mai més, enlloc i contra ningú".



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar