Publicitat
Publicitat

De l'Ermita al Black Friday passant pels Jocs de la Fam

Entre les estrenes més destacades de la setmana trobem 'Black Friday', 'La Ermita' o la preqüela dels Jocs de la Fam. Torroella ens porta a Enric Auquer i les plataformes arriben amb moltes novetats.

A les portes d'arribar al divendres negre, comercialment parlant, 'Black Friday' arriba als cinemes un film de terror de la mà d'Eli Roth titulat 'Black Friday' amb el subtítol 'No quedarán ni los restos'. Un film molt gore on de nou tindrem un assassí en sèrie, que en aquest cas actuarà tot aprofitant una data concreta. 

Més terror amb 'La Ermita', film espanyola que marca el retorn de Belén Rueda , aquí dona vida a una falsa mèdium a qui Emma demana ajuda per comunicar-se amb l'esperit d'una nena atrapada fa anys a l'ermita del poble.

I també cal destacar l'estrena de 'Los juegos del hambre: Balada de pájaros cantores y serpientes' una preqüela que vol obrir una nova saga i demostrar que la marca encara té suc. Dècades abans de les aventures de Katniss Everdeen, una jove d'un districte particularment precari, demostra un talent que Snow vol esprémer per continuar sotmetent els seus súbdits. Però la noia, lluny d'acceptar les seves ordres, es converteix en el símbol de la rebel·lió.

Torroella estrena 'El mestre que va prometre el mar' cinta biogràfica basada en fets reals on s'explica la vida del mestre Antoni Benaiges. Ariadna descobreix que el seu avi busca des de fa molt temps les restes del seu pare, desaparegut a Burgos durant la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja fins a la zona, on han trobat una fossa. Això la porta a descobrir la figura d'un mestre del seu avi que va ser cabdal durant els anys previs a la guerra. Enric Auquer i Laia Costa són els protagonistes. 

Donem una ullada ràpida a les plataformes on aquesta setmana trobem a Movistar 'Basado en una historia real' la nova sèrie de Kaley Cuoco. Si us agrada "Only murders in the building", aquesta és la vostra sèrie. La parella protagonista no passa el seu millor moment econòmic, per això quan sospiten que el seu lampista és un assassí tenen la idea de fer un pòdcast per desemmascarar-lo.

Disney també arriba amb crims, estrena la sèrie 'Asesinato en el fin del mundo'. Un thriller on el crim no tindrà importància, l'objectiu real serà la reflexió. Una experta en tecnologia amant de les aventures, haurà de posar a prova les seves habilitats quan unmisteriós milionari, la convida en una trobada peculiar. 

Netflix estrena la primera part del final de la sèrie 'The Crown' aquesta producció biogràfica de la desapareguda reina Elisabet II. La temporada 6 engloba els anys 1997 - 2007, per tant, se centra en el desenllaç de Lady Di i també l'ascens a la popularitat del seu fill. 

I finalment parla també de 'Monarch: El legado de los monstruos', Gozilla torna a la pantalla petita de la mà d'Apple tv amb aquesta producció que expandeix el seu imaginari amb deu capítols i on es vol saber més de l'organització Monarca.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar