Publicitat
Publicitat

Xavi Aparicio, Pol Bastidas i Jordi Bas, els jugadors més utilitzats

Xavi Aparicio, Pol Bastidas i Jordi Bas son els tres jugadors del primer equip del FC l'Escala que han jugat més minuts en les deu primeres jornades. En aquest tram inicial del curs Jordi Xumetra i Pime son els màxims golejadors.

Amb deu jornades disputades, els jugadors que, de moment, son més utilitzats pels tècnics Arnau Sala i Botxi Minic són Xavi Aparicio, Pol Bastidas, Jordi Bas, Eric Pimentel i Jordi Xumetra. Son els jugadors amb més minuts fins ara. Aparicio, a banda de ser el rei de les titularitats, ho ha jugat tot. L'ex del Sant Andreu acomula 900 minuts, per sota seu: Bastidas amb 788, Bas amb 765, Pime amb 715 i Xumi amb 673. Aparicio ja en pretemporada assegurava que seria un curs difìcil.

En relació amb als jugadors amb menys minuts doncs Oriol Argelés amb 16 i Roger Fortuny amb 110. Aquí comptem també a Marc Marí, Nfamoussa Sangare i Armando Jesús, jugadors que han deixat ja l'equip i que no han disputat cap minut.

Pel que fa a partits sencers, novament, Aparicio ocupa el primer esglaó amb un 10 de 10. A la segona i tercera posició, hi trobem a Bastidas i Bas amb 8. En la quarta i cinquena plaça, Nacho Ferreti i Nil Congost amb 6. Els que no han acabat encara cap partit són Ibuki Nemoto, Fortu, Amoedo, Peter Valencia i Argi. 

Quant a gols, Xumi és el màxim golejador amb 3 i Pime ocupa el segon lloc amb 2. Després ja vindrien Burama Danjo, Aparicio, Genís Balaguer, Josu Currais, Fortu i Nemoto amb una diana cadascú. Això sumen els onze gols a favor que ha fet l'equip en les deu primeres jornades. Els escalencs tenen una mitjana favorable 1,1 gols per partit. I han encaixat divuit gols, mitjana d'1,8 gols per partit.

I pel que fa a targetes, Aparicio ha vist quatre grogues, igual que David Grifell, Peter Valencia i Josu Currais, dues de les quals van ser al mateix partit i va haver d'abandonar el terreny de joc. Va ser el dia de la Grama.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar