Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala es vol fer fort contra el Badalona i el CER busca el miracle a Polònia

La jornada esportiva s'obre avui divendres amb el partit del Club Tennis Taula CER l'Escala contra l'Arteal Santiago. El duel és a les set a la sala polivalent. I diumenge estarà marcat pel debut de Botxi Minic com a primer tècnic del FC l'Escala al Nou Miramar. També diumenge, però a domicili, juguen els sèniors de bàsquet, un a Masnou i l'altre a Vilablareix.

El CTT CER l'Escala rep aquesta tarda a les set l'Arteal Santiago després d'empatar a 3 contra el Borges. Els escalencs tornaven a puntuar després de les dues derrotes contra Visit Pontevedra i Collado Mediano. Aquest partit d'avui contra els gallencs serà el setè enfrontament del curs abans de disputar la tornada dels vuitens de final del'Europe Cup a Polònia, a la pista del Polski Cukier. 

En futbol, l'Escala disputa diumenge l'onzè partit del curs contra el Badalona, un equip que com els escalencs no passen per un bon moment. Els anxovers encadenen tres derrotes consectutives, els badalonins dues. 

En bàsquet, el sènior femení es desplaça diumenge a Masnou per buscar la sisena victòria del curs. El partit és a un quart d'una del migdia. Les blavetes venen de descansar i l'objectiu és no perdre cap partit més.

I en relació al masculí juga diumenge també, però a tres quarts de sis a la pista del Vilablareix. Els de Sergi Jambert venen de guanyar el segon partit del curs contra el Salt. 

I en tennis, l'equip +30 del Club Tennis i Pàdel l'Escala diumenge buscarà sumar victòria contra el Costa Brava. El duel és a dos quarts d'onze.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar