Publicitat
Publicitat

Torna el Playback dels jubilats

El Casal del Jubilat Jardí del Pedró de l'Escala ha organitzat per aquest dissabte la 14a edició del Playback. L'esdeveniment no es celebrava des del 2019, a causa de la pandèmia, i ara, torna amb una quinzena d'actuacions.

Després de l'aturada per la pandèmia, aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda els jubilats de l'Escala tornaran a pujar a l'escenari de la Sala del Casal. Ho faran enfundats amb unes disfresses, per tal de recrear actuacions musicals d'alguns dels artistes de la seva època. Encara que la programació avui dia és tot un misteri, des de l'organització ens han assegurat que es sentiran des de sardanes fins a cançons de Manolo Escobar o Paloma Sant Basilio.

L'entrada per assistir de públic costa tres euros, i entre tots els tiquets venuts, a la mitja part del Playback, es sortejarà una panera. El periodista i meteoròleg de Canal 10 Empordà, Sergi Corral, serà l'encarregat de presentar la vetllada, que preveu estendre's al llarg d'una hora i mitja.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar