Publicitat
Publicitat

Pagès i Mañas marxen contentes de la segona prova del campionat català de karts

Les pilots escalenques Estel Pagès i Anna Mañas continuen progressant en el món del kart. Totes dues han competit a la segona prova del campionat català que s'ha disputat a Vic i qualifiquen el cap de setmana de satisfactori. Pagès ha millorat posició respecte a la primera cursa mentre que Mañas s'ha trobat còmode a la categoria Mini.

Les escalenques Estel Pagès i Anna Mañas han competit a la segona prova del campionat de Catalunya de karts que s'ha disputat a Vic. Pagès ha millorat respecte a la prova inaugural. De la setena posició ha escalat fins a la quarta mentre que Mañas ha baixat un lloc, de cinquena ha passat a ser sisena. 

Totes dues competien a la categoria Dona Gas, que està reservada per noies que fan servir karts de 4temps que facilita l'organització. En ser la segona cita, han mostrat més confiança i més experiència sobre l'asfalt.  

Com sempre, dissabte era el torn dels entrenaments lliures, aquesta vegada, l'organització no va facilitar els temps, mentre que diumenge va ser el moment de les tandes classificatòries. Cal destacar que a la segona cursa va haver-hi un xoc múltiple justament a la primera corba. Aquest fet va perjudicar les escalenques.

Explicar també que Mañas va atrevir-se amb la categoria Mini de Karts, un pas més endavant en aquest mon tan emocionant. Aconseguia dues quartes posicions, resultats que serveixen per millorar les expectatives en aquesta prova debut.

La tercera i última cursa en la qual competiran les escalenques serà el cap de setmana 25 i 26 d'aquest mes. El kàrting no serà ni el d'El Pla ni el de Vic serà el de Móra d'Ebre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar