Publicitat
Publicitat

Júlia Espinosa, Laida Martínez i Neus Bermejo és el millor trident de Catalunya

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala ha iniciat la temporada de manera pletòrica. Ha guanyat cinc dels sis partits disputats i el trident format Júlia Espinosa, Laida Martínez i Neus Bermejo és el millor del país. Les de Toni Espinosa estan endollades i han confessat que no volen perdre cap partit més.

Júlia Espinosa, Laida Martínez i Neus Bermejo, jugadores del CB l'Escala, han estat les últimes convidades de l'Esports10 de Canal10 Empordà. Totes tres han explicat que no volen perdre cap partit més. El sènior femení només ha perdut un dels sis partits disputats. Va ser fa unes setmanes a casa contra el Blanes. Bermejo no hi era.

Espinosa, Martínez i Bermejo son les màximes anotadores del sènior femení. Entre totes tres sumen 261 punts dels 397 que ha anotat l'equip. És un dels tridents més perillosos de la Segona Catalana de tot Catalunya. 

Espinosa és la màxima anotadora de la lliga de Segona Catalana de tot Catalunya amb 102 punts anotats. L'any passat en va fer 481. El repte seria superar-ho.

Les jugadores, que el curs passat van haver de jugar la promoció de descens a un partit contra el Gavà per mantenir-se a Segona, no han jugat aquest cap de setmana contra un dels rivals invictes de la lliga com és el Vilablareix. L'enfrontament s'ha ajornat fins al gener.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar