Publicitat
Publicitat

25 anys de televisió local a l'Escala

Canal 10 Empordà culmina el vint-i-cinquè aniversari de Televisió l'Escala amb un acte carregat d'emotivitat amb la família de treballadors i col·laboradors que hi han participat des de la seva fundació. 

La setmana passada es va complir un quart de segle just des de l'inici de les emissions regulars de Televisió l'Escala, mitjà rebatejat amb el nom de Canal 10 Empordà amb l'entrada de la TDT. Una efemèrides que va ser recordada i celebrada en família a l'Alfolí de la Sal amb un acte entranyable que va recordar els inicis i el camí recorregut des d'aquell ja llunyà novembre de 1998. El qui ha estat director del mitjà des dels seus inicis, Miquel Pagès, va fer un recorregut pels fets més significatius d'aquest quart de segle i recordant tots aquells qui han deixat petja i han configurat la televisió local tal i com és avui. En l'apartat de les anècdotes, el primer informatiu de la història de Televisió l'Escala.

Canal 10 Empordà avui emet un informatiu diari de dilluns a divendres, amb una plantilla conjuta dels dos mitjans audiovisuals locals, ràdio i televisió, amb una programació regular i estable que es pot seguir tant linealment per TDT com a demanda a través del web o la plataforma LaXarxa+. Però si un element és característic i decisiu a l'hora de perfilar el caràcter de proximitat de la televisió, aquest és el dels col·laboradors. El discurs de Miquel Pagès va tenir un recordatori especial per a tots els que hi han intervingut, especialment en moments especials com ara les jornades d'eleccions municipals.

L'acte, acotat a treballadors i col·laboradors de la televisió, va comptar amb la presència del conseller delegat de La Xarxa, Marc Melillas, que, en la seva intervenció va reflexionar sobre el sentit dels mitjans de comunicació local.

En la cloenda de l'acte, l'alcalde, Josep Bofill va destacar la proximitat envers el ciutadà i la participació de les entitats en la programació de la televisió local.

Uns i altres, a banda de recordar el passat, van tenir paraules d'optimisme a l'hora de mirar cap el futur. És el cas de l'alcalde, Josep Bofill:

L'acte va ser enregistrat i es podrà veure íntegrament a partir de la setmana vinent per Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar