Publicitat
Publicitat

Derrotes del futbol, empat del tennis taula i victòria del masculí de bàsquet

El FC l'Escala tanca la jornada a la penúltima posició després de perdre 2 a 1 al camp del San Cristobal. També derrota del segon equip, la primera del curs, contra el Camallera per 2 a 3. Els bons resultats els trobem al tennis taula, que ha empatat contra el Borges, i el sènior masculí de bàsquet que ha superat el Salt.

El FC l’Escala comença guanyant amb el gol de Genís Balaguer a la primera part, però finalment acabava perdent per 2 a 1. Els d’Arnau Sala i Botxi Minic van veure com el San Cristobal, aquest equip de Terrassa, empatava al 87 i remuntava al 89... Jordi Ranera i Carlos Olmos es van convertir en un autèntic malson. El tècnic local elogia el seu equip.

Aquesta ha estat la tercera derrota consecutiva i la sisena del curs. Aquest novembre està essent més que complicat. Cos tècnic i jugadors intentaran canviar la mala dinàmica de resultats aquest diumenge a les 12 del migdia a casa contra el Badalona que aquesta jornada ha encaixat la segona derrota seguida a casa contra el Girona B.

Aquesta jornada també ha perdut el segon equip a casa contra el Camallera per 2 a 3. Els escalencs perdien 0 a 3 i dos gols de David Puig van posar emoció al partit. A les files visitants, jugaven els escalencs Jeremy Van Dorne i Àngel Fernández. L'equip de Marquet i Dani Sevillano encaixa la primera derrota del curs després d'empatar contra el Vilamalla i Jafre. 

En tennis taula, el CTT CER l'Escala empata a 3 a la pista del Borges. Dos punts dels va fer Iker González i un Arthur Thomasz Grela. El xinès Sun Shiyu no va puntuar. El derbi català ha tingut absències com les de Chih-Wei Yeh i Marc Duran. 

Divendres l'equip juga a casa contra l'Arteal Santiago i diumenge juga el partit de tornada dels vuitens de final de l'Europe Cup a Polònia.

I en bàsquet, segona victòria del sènior masculí a casa contra el Salt. Els de Sergi Jambert guanyen 66 a 49. Gran actuació de Joan Mitjanas, autor de 23 punts. 

El sènior femení aquest cap de setmana ha descansat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar