Publicitat
Publicitat

Torna la Capitana Marvel

Les sales acullen una nova pel·lícula de l'Univers Marvel, ara és el torn de la segona entrega de Capitana Marvel. Per la seva part, les plataformes inauguren oficialment la temporada de Nadal.

La segona setmana de novembre també avança les seves estrenes cinematogràfiques, de fet, s'avança l'estrena de 'The Marvels' la nova pel·lícula de superherois de l'univers cinematogràfic de Marvel. Serà la seqüela de Captain Marvel, estrenada l'any 2019, i una continuació de la sèrie de Disney+ Ms. Marvel. L'actriu Brie Larson tornarà a interpretar el rol de Carol Danvers. Després dels esdeveniments de Ms. Marvel, Carol, Kamala i Monica han d'unir-se després d'assabentar-se que cada vegada que utilitzen els seus poders, s'intercanvien de lloc entre elles. 

Inma Cuesta, Diego Martín i Sara Sálamo són els protagonistes de 'El favor' film made in Espanya on coneixem els Gallardo una família rica on els fills han estat criats per la Tata. Quan aquesta es mor, els tres germans es retroben amb Tomás l'únic fill de la dona qui els comunica que la seva mare volia ser enterrada en el panteó familiar dels Gallardo, una última voluntat que els tres joves no volen complir, per això reben unes cartes de la difunta destapant certs draps bruts. 

Isabel Coixet adapta la novel·la de Sara Mesa a 'Un amor' . Nat fuig de la ciutat, per viure en un petit poble perdut per Espanya. En una casa pràcticament en runes, un gos maltractat, un llogater molt hostil i un poble que la mira de reüll... La jove va acceptant la seva nova realitat. Així coneixerà a "El Alemán", un manetes que li oferirà millorar casa seva a canvis de favors sexuals i Nat haurà de qüestionar-se quin tipus de dona vol ser.

I donem un cop d'ull a les plataformes, el novembre arriba descafeïnat. Els amants de les sèries podran gaudir aquesta setmana amb la quarta temporada de 'Para toda la humanidad' a Apple tv, l'última temporada de 'Fantasmas' a Movistar, la temporada 14 de 'La que se avecina' a Prime Video o un bon grapat d'opcions amb tocs de Nadal. Pel que fa a novetats, en destaquem dues. Apple TV s'apunta a la moda Bridgerton i estrena 'Aristócratas por amor', on unes joves americanes viatgen a Londres per aconseguir marit i fortuna. Però elles aspiren anar més enllà del tradicional 'Si Vull'.

I pels menys enamorats, Netflix estrena 'El asesino' el més nou de l'actor Michael Fassbender sota les ordres de David Fincher. Aquí es convertirà en una màquina de matar, un home sense vida que viu només per complir els encàrrecs. Però quan un dels objectius no surt bé, passa en qüestió de segons de botxí a víctima.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar